PERSONDATAPOLITIK

I denne Privatlivspolitik kan du få indblik i hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi som
virksomhed benytter dem til.

Generelt

Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi
indsamler om dig, når du besøger hjemmesiden www.fvea.dk

Dataansvarlig

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:
FVEA - Foreningen Vind Energi Aarhus / CVR-nummer 41925043
c/o Skodshøjen 7, 8240 Risskov
Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de
danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.
Hvis du har spørgsmål til privatlivspolitikken, eller behandling af personlige oplysninger, som er registreret hos
Aarhus Vindmøllelaug er, kan du kontakte os via info@fvea.dk
Har du et ønske om indsigt i dine oplysninger eller har indsigelser, kan du henvende dig på samme vis.

Website og cookies

Ved besøg på hjemmesiden, bruger vi cookies. Dette er en lille tekstfil, der ligger i din browser for at kunne
genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Disse Cookies hjælper med at se, hvor mange besøgende
der er på hjemmesiden samt hvordan der interageres på sitet. Vi behandler ikke informationer som kan
forbinde eller identificere brugeradfærd med bestemte personer (eller IP).

Du kan fravælge cookies ved at benytte din browsers indbyggede ’Do Not Track’ funktion, du kan læse om det
ved at klikke her

Cookies slettes af sig selv efter et antal måneder, der kan variere alt efter typen. Men de fornyes efter hvert
besøg. Du kan læse hvordan du sletter dine cookies ved at klikke her

Indsamling af personlige oplysninger

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig: 
Navn (hvis du opgiver navn / rigtigt navn), E-mailadresse

Hvis du tilmelder dig som Ambassadør, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig:
Navn, E-mail, Telefon

Disse personoplysninger videregives aldrig til tredjepart medmindre du selv udtrykkeligt har givet tilsagn hertil.
Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig

Behandling af personlige oplysninger

Behandling af personlige oplysninger sker kun i omfang hvor det er nødvendigt.

Deling af dine personoplysninger

6.1 Vi deler aldrig dine personoplysninger uden evt. forhåndsgodkendelse af dig

Beskyttelse af personoplysninger

7.1 Persondataloven dikterer at dine personlige oplysninger skal opbevares sikkert og fortroligt. Disse data
gemmer vi på computere med begrænset adgang.
7.2 Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af
personoplysninger. Gøres dette rettes datoen under pkt. 8 ’Sidst opdateret’ nederst på siden. I tilfælde af
væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en meddelelse.
7.3 Hvis der behandles personoplysninger om dig, dikterer persondataloven retten til at få oplyst, hvilke
personoplysninger der kan identificere dig. Hvis disse data er urigtige, har du ret til at få disse rettet eller
slettet. Til enhver tid kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis du vil klage over vores behandling af dine
personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Sidst opdateret

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 10-08-2021.

Sidst opdateret 10 Aug. 2021

NYHEDER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Kontakt os

HAR DU SPØRGSMÅL?


Copyright 2022© All rights Reserved
chevron-down